Pillangószelep / Fém Ház / Laza gumival borított

DESPONIA® – Pillangószelep DN 25-1600

Centrikus pillangószelep elasztomer mandzsettával, kapható WAFER, LUG vagy U profiltípusú. A Spanyolországban több mint 30 éve tervezett és gyártott Desponia®-t hosszú élettartamra tervezték nagyon igényes, 16 bar-os környezetekbe.

A Desponia® öntöttvas vagy gömbgrafitos vas házzal szállítható. Az ellenálló ház, a több tányéros kombináció és a robusztus mandzsetta, amely sokféle anyagban kapható, a Desponia-t többcélú, moduláris és korszerű szeleppé teszi, kiemelkedő tartóssággal és ellenállással.

Mandzsetta anyagok: EPDM, nitril, FPM, Flucast®, CSM, ECO, szilikon, fehér és kék mandzsetták élelmiszeripari alkalmazásokhoz.

Tányér anyagok: Rilsan®, poliuretán, Halar®, PEKK, Ultralene Coating ™, nikkelezett, nikkel-alumínium bronz, rozsdamentes acél, rozsdamentes acél (Ra <0,8), szuper ausztenites acél és Hastelloy.

Az FDA szabályainak és az 1935/2004 sz. EU rendeletnek megfelelő tányérok.Engedélyezve ivóvízre a DVGW, ACS, NSF-61, SVGW, WRAS és gáz esetében a DVGW szerint.Zsírmentes, LABS-mentes és ATEX verziók állnak rendelkezésre

Normák, Tanúsítványok:

Desponia

Termékprospektusok, Műszaki adatlapok, Engedélyek, CAD fájlok a LETÖLTÉSEK menüpontban!